Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mourinho: "Ga altijd aan de slag bij clubs in problemen"

Mourinho: "Ga altijd aan de slag bij clubs in problemen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juni 2017 – José Mourinho heeft weer eens van zich doen spreken. De manager van Manchester United stelt dat zijn timing om bij clubs aan de slag te gaan niet al te goed is. De Portugese coach zegt dat hij altijd bij clubs werkt die voor zijn komst flink in de problemen zaten.

"Ik ben verschrikkelijk in het uitzoeken van clubs", zegt Mourinho tegen de Portugese krant Expresso. "Ik kies altijd teams die in grote problemen verkeren. Internazionale zat in de problemen, Real Madrid zat in een moeilijke situatie en voor Manchester United zijn de problemen ook groot. In andere woorden, de problemen zijn altijd groot als ik kom. Wat dat betekent? Dat het een grote club is, maar dat ze duizenden kilometers verwijderd zijn van het pakken van prijzen."

Vooral de situatie bij Real Madrid vond Mourinho bij zijn komst precair. Tussen 2004 en 2010 werden de Madrilenen namelijk steeds in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld. "Toen ik in 2010 bij Real Madrid kwam had Sergio Ramos nog geen kwartfinale gespeeld. Nu heeft hij de Champions League al drie keer gewonnen", stelt de Portugees, die bij Man United het roer overnam van Louis van Gaal. "Weet je hoeveel spelers toen kampioen waren geworden? Alleen de veteranen die nog over waren van het tijdperk van Alex Ferguson. De anderen wisten niet wat het was om prijzen te winnen."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd