Topaankoop Stones kritisch: "Niet tevreden met debuutjaar"

11 juni 2017, 12:44

In de zomer van 2016 legde Manchester City meer dan vijftig miljoen euro op tafel om John Stones los te weken bij Everton. Nu zijn eerste seizoen bij de topclub voorbij is, is het tijd om terug te blikken voor de verdediger. Hij is kritisch op zijn prestaties in zijn eerste jaar.

"Ik ben niet tevreden over mijn debuutseizoen", zegt hij tegen Daily Mirror. "Dat komt door het feit dat we een geweldig team en de lat hoog legden. We hebben allemaal het gevoel dat we het beter konden doen. Ook persoonlijk had ik zaken beter kunnen doen", aldus Stones, die baalt dat er zijn prijzen zijn gewonnen door City. "Als jeugdspeler won ik veel prijzen, maar in mijn profloopbaan heb ik nog nooit iets gewonnen. Ik ben dan ook hongerig en wil graag een medaille om mijn nek kunnen hangen."

Dat City meer dan vijftig miljoen euro voor hem heeft neergelegd, doet hem niet veel. "Dat maakt het niet moeilijker voor mij. Het voelt meer als een eer dat de club dat bedrag voor me wilde betalen. Ik maak me ook niet te druk om wat andere mensen vinden, omdat ik een dikke huid heb."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen