Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Knokken bij Bosnië - Griekenland: "Schandelijke vertoning"

Knokken bij Bosnië - Griekenland: "Schandelijke vertoning"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 juni 2017 – Gescoord werd er niet, maar rake klappen vielen er wel tijdens Bosnië-Herzegovina en Griekenland. Niet alleen op de tribunes, maar ook tussen de spelers liepen de gemoederen hoog op. Nota bene Edin Dzeko en Kostas Manolas (ploeggenoten bij AS Roma) raakten met elkaar in een opstootje verzeild. 

"Deze vertoning was schandelijk", zo reageerde Manolas na afloop zelf. "Het begon al bij het volkslied (waar doorheen gefloten werd, red.), een grove belediging. Voetbal is een spel, geen oorlog. Dit hoort er allemaal niet bij." Ook de Griekse aanvoerder Vassilis Torosidis was niet te spreken over de situatie. "Wat hier gebeurd is, is onaanvaardbaar. Ik hoop dat de FIFA en UEFA hiertegen zullen optreden."

Tussen Stephan Gilli, de assistent-bondscoach van Bosnië, en de Griekse wisselspeler Giannis Gianniotas zou het echt uit de hand gelopen zijn. Gilli zou een tand uit de mond van Gianniotas hebben geslagen.

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd