Officieel: Kluivert en Paris Saint-Germain gaan uit elkaar

Officieel: Kluivert en Paris Saint-Germain gaan uit elkaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 juni 2017 – In onderling overleg hebben Paris Saint-Germain en Patrick Kluivert besloten uit elkaar te gaan. Kluivert was een jaar in dienst als technisch directeur van de club. Zijn vertrek hing al een tijdje in de lucht en is nu bevestigd door PSG.

De Parijzenaars bedanken Kluivert in een statement voor bewezen diensten. Hij kwam in juli vorig jaar verrassend naar de Franse hoofdstad. Kluivert verkoos dat avontuur boven een baan als jeugdtrainer bij Ajax.

Succesvol was zijn verblijf in Parijs niet. PSG greep voor het eerst in vijf jaar naast de landstitel. De uitschakeling in de Champions League was uiterst pijnlijk. Na de 4-0 zege op FC Barcelona in Frankrijk, ging Paris Saint-Germain in Camp Nou met 6-1 onderuit.

Atero Henrique, eerder al aangesteld als technisch directeur, neemt de taken van Kluivert over. PSG zou de Amsterdammer een andere functie hebben aangeboden, maar heeft die in dat geval geweigerd.

Reacties

gerelateerd