Rusland speelt in laatste test gelijk tegen Chili

9 juni 2017, 20:44

Rusland en Chili hebben elkaar in een oefenduel in evenwicht gehouden (1-1). Beide doelpunten vielen vrijdagavond in de tweede helft. De WK-gastheer bereidt zich voor op de Confederations Cup, die later deze maand begint.

Mauricio Isla van het Italiaanse Cagliari opende vlak na rust de score. Halverwege zorgde CSKA Moskou-verdediger Viktor Vasin voor de gelijkmaker. Bij Chili deed ster Arturo Vidal bijna de hele wedstrijd mee. Vlak voor het eindsignaal werd de middenvelder van Bayern München naar de kant gehaald. Alexis Sanchez, de andere blikvanger in de ploeg van Chili, viel in de tweede helft in.

Voor Rusland was het treffen met de Zuid-Amerikanen de laatste test in aanloop naar de Confederations Cup. Volgende week begint het gastland de WK-opwarmer tegen Nieuw-Zeeland. Verder treffen de Russen Portugal en Mexico in de poulefase. Omdat Rusland het WK organiseert kent het land geen kwalificatieperikelen.