De Roon krijgt Monk als nieuwe trainer bij Middlesbrough

De Roon krijgt Monk als nieuwe trainer bij Middlesbrough

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 juni 2017 – Marten de Roon krijgt bij Middlesbrough Garry Monk als nieuwe trainer. De Premier League-degradant heeft de aanstelling van de 38-jarige Engelsman vrijdag bekendgemaakt. Voor hoe lang de Brit tekent, laat de club op dit moment in het midden. Maandag wordt hij officieel gepresenteerd.

Door de degradatienood moest Aitor Karanka in maart het veld ruimen bij Boro. Interim-trainer Steve Agnew kon het tij ook niet keren. Monk zat zonder club na zijn recente ontslag bij Leeds United, waarmee een poging om te promoveren naar de Premier League mislukte.

Met zijn nieuwe baan bij Middlesbrough blijft Monk werkzaam in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Na een jaar op het hoogste niveau van Engeland degradeerde de werkgever van De Roon weer. Middlesbrough eindigde als negentiende met maar liefst twaalf punten achterstand op de veilige zone. Monk was in het verleden ook werkzaam bij Swansea City.

Reacties

gerelateerd