Hoedt traint hele zomer door: "Worden uitslovers genoemd"

9 juni 2017, 10:56

Wesley Hoedt vindt dat hij dit seizoen een zeer goede persoonlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt. De verdediger stelt bij Lazio gegroeid te zijn. Hij doet er dan ook veel aan om zijn doelen te bereiken en heeft zelfs voor de zomer een druk trainingsschema opgesteld.

"Ik heb mijn hele zomer al gepland met een aantal persoonlijke trainers", zegt Hoedt in gesprek met De Volkskrant. Van Lazio krijgt de verdediger ook wekelijks een lijstje met statistieken over zijn ontwikkeling toegestuurd. Zijn tijd in Italië heeft hem goed gedaan oordeelt hij zelf. "In Italië moet je als verdediger gemeen zijn, of laten we zeggen: slim. Even je voet laten staan of even op iemand zijn tenen gaan staan; het is hard tegen hard."

Ook in zijn vrije tijd is Hoedt veel bezig met trainen. Samen met Stefan de Vrij doet hij aan bikram-yoga en werkt hij met Fitlight, een trainingssysteem waarbij bewegende lampjes moeten worden aangetikt. "Goed voor je wendbaarheid, reactievermogen en coördinatie. Oudere spelers noemen ons gekscherend uitslovers. Maar wij hebben er baat bij", aldus Hoedt, die trots is op wat hij inmiddels bereikt heeft. "Mijn trots heeft me zo ver gebracht. Dat kan mijn valkuil zijn, maar ook mijn kracht. Als je iets uitspreekt, leg je jezelf de druk op om het te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen