Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax ziet Stam afhaken, Van der Sar gaat niet op namen in

Ajax ziet Stam afhaken, Van der Sar gaat niet op namen in

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2017 – Jaap Stam haakt af als kandidaat om Peter Bosz op te volgen bij Ajax. Zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel zet een streep door een overgang naar Amsterdam. Daarom wijst alles in de richting van Marcel Keizer, die al als topkandidaat werd gezien.

Stam staat onder contract bij het Engelse Reading, waarmee hij bijna promoveerde naar de Premier League. Bij The Royals zit Stam goed, ook na het missen van promotie. "Jaap Stam wordt zeker geen trainer bij Ajax", zegt Van Ginkel tegen de NOS.

Meest genoemde naam is die van Keizer, afgelopen seizoen trainer van Jong Ajax. Woensdag kwam naar buiten dat hij de belangrijkste kandidaat is voor de Ajax-vacature. Past hij perfect in het plaatje dat Ajax voor zich ziet?  "Dat zou kunnen, maar ik ga niet op namen in", aldus directeur Edwin van der Sar.

Bosz maakte deze week de overstap naar Borussia Dortmund, waar hij Thomas Tuchel opvolgt. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd