Marokko
0 – 0
Spanje

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Excelsior slaagt erin om begeerde Mattheij te behouden

Excelsior slaagt erin om begeerde Mattheij te behouden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2017 – Jurgen Mattheij werd de afgelopen tijd in verband gebracht met een overstap naar een andere club, maar Excelsior is erin geslaagd om de samenwerking met de centrale verdediger uit te breiden. De 24-jarige Rotterdammer heeft zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengd, zo melden de Kralingers via de officiële clubkanalen.

Mattheij pakte afgelopen seizoen twee rode kaarten, maar kan desondanks terugkijken op een uitstekend jaar. De verdediger was zeer belangrijk in het behalen van de twaalfde plaats met Excelsior. Het leverde de nodige interesse op, maar uiteindelijk heeft Mattheij er dus voor gekozen om te blijven. "Ik heb er lang over nagedacht. Ik ben vanaf het eerste moment eerlijk geweest tegenover Ferry de Haan. Het is niet dat ik lastig ben, maar ik wilde niet te snel beslissen. Ik heb veel respect voor de club dat ze geduld hebben gehad met mij. Ik wilde kijken wat er om mij heen gebeurde. Er was best veel interesse, vanuit Nederland en het buitenland", geeft de verdediger aan op de clubwebsite.

"Uiteindelijk wist ik voor mezelf dat ik in elk geval in Nederland wilde blijven. Ik heb hier nog genoeg te leren in de Eredivisie", realiseert Mattheij zich. "Ik heb met een aantal buitenlandse clubs gesproken en de verleiding was groot, maar ik vind mezelf nu nog niet klaar voor die stap. Misschien dat dit over één, twee jaar wel zo is. Ook vanuit Nederland was er interesse en daarbij vroeg ik me af: is dit het waard om Excelsior te verlaten?", vroeg Mattheij zich af. 'Nee', was dus het antwoord. "Ik ben heel tevreden over de weg die Excelsior is ingeslagen."

Mattheij geeft aan dat de verwachtingen rond Excelsior dankzij het afgelopen seizoen groter zijn geworden. "Dat had vooraf waarschijnlijk niemand verwacht. We moeten met het oog op komend seizoen echter wel reëel zijn. Natuurlijk zijn de verwachtingen hoger, maar we moeten vooral realistisch blijven. Laten we eerst afwachten hoe de selectie er straks uitziet en hoe het allemaal gaat lopen. Pas dan kunnen we een doelstelling vaststellen." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd