Diego Costa: "Ze willen me niet meer hebben bij Chelsea"

8 juni 2017, 07:46   Bijgewerkt: 8 juni 2017, 08:07

Diego Costa was afgelopen seizoen met twintig doelpunten in 35 competitieduels en zijn weerzinwekkende manier van spelen goud waard voor Chelsea, maar de spits claimt dat er voor hem geen toekomst is weggelegd op Stamford Bridge. De 28-jarige Spanjaard zegt dat ze hem niet meer hoeven te hebben bij de kampioen van Engeland.

"Ik sta nog bij Chelsea onder contract, maar daar hoeven ze mij niet meer te hebben", laat de BBC optekenen uit de mond van Diego Costa. Dat zou de spits van zijn manager te horen hebben gekregen. "Antonio Conte heeft mij laten weten dat mijn verhaal geen vervolg zal krijgen bij Chelsea. That's it. Conte zei dat hij niet op mij rekende voor het komende seizoen", aldus Diego Costa.

Daar laat de Spaanse nummer negen het nog niet bij. Hij doet een boekje open over zijn moeizame verstandhouding met Conte. "Mijn relatie met de coach was dit seizoen slecht. Dat is erg jammer. Ik heb het bericht dat Conte mij stuurde naar Chelsea doorgestuurd, zodat de mensen daar een besluit kunnen maken", stelt de spits.

Diego Costa werd in de zomer van 2014 voor een slordige 37 miljoen euro gekocht van Atlético Madrid. Hij werd al regelmatig in verband gebracht met zijn oude club, maar kan daar deze zomer vanwege een Madrileens transferverbod niet terugkeren. "Vijf maanden zonder speeltijd? Ik weet het niet, dat is moeilijk. Toch weet men dat ik veel van Atlético en het leven in Madrid hou. Het zou mooi zijn om terug te gaan, maar vier of vijf maanden zonder wedstrijden is lastig. Het is het jaar van een WK. Ik heb speeltijd nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen