Madrid en Bakoe willen CL-finale van 2019 organiseren

Madrid en Bakoe willen CL-finale van 2019 organiseren

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 juni 2017 – Madrid en Bakoe (Azerbeidzjan) maken als enige stad kans op het organiseren van de Champions League-finale van 2019. In Madrid moet Estadio Metropolitano, het gloednieuwe onderkomen van Atlético Madrid, het decor vormen. Spanje en Azerbeidzjan hebben ook een 'bid' uitgebracht voor de finale van de Europa League.

Azerbeidzjan heeft voor beide finales het Olympisch Stadion naar voren geschoven, meldt de UEFA via de officiële kanalen. Voor de Europa League-finale kiest Spanje voor het stadion van Sevilla. Beide landen hebben daarbij concurrentie van de Besiktas Arena uit Turkije.

De Europese voetbalbond maakt na de zomer op donderdag 21 september bekend wie de finales mogen organiseren. Tevens laat de UEFA weten welke stad de strijd om de Europese Super Cup organiseert. Verschillende steden maken hier kans op: Tirana, Toulouse, Haifa, Astana, Belfast, Gdansk en Istanbul.

Komend seizoen is het Oekraïense Kiev de speelstad van de Champions League-finale.

Reacties

gerelateerd