Vd Sar reageert: "Gemengde gevoelens bij overgang"

6 juni 2017, 13:22

Ajax legde Peter Bosz vorig jaar vast met de intentie om meerdere jaren met de coach te werken, maar moet in juni 2017 alweer op zoek naar een nieuwe trainer. Algemeen directeur Edwin van der Sar stelt dat hij gemengde gevoelens heeft bij de transfer van de coach naar Borussia Dortmund.

"Ik heb gemengde gevoelens bij deze overgang", spreekt Van der Sar op de website van Ajax. "Toen we Peter vorige zomer naar Ajax haalden was het niet de bedoeling dat na één jaar alweer een einde zou komen aan de samenwerking. We hebben, met name in de Europa League, een geweldig seizoen neergezet. Net als bij onze spelers trekt dat ook voor de trainer de aandacht van clubs uit de Europese topcompetities. Het ging ons te ver om hem aan zijn contract te houden en we zijn er met Dortmund goed uitgekomen. Het is nu aan ons om, voordat de voorbereiding begint, een goede opvolger te contracteren."

Bij de Duitse topclub neemt Bosz het takenpakket over van Thomas Tuchel, die ondanks het winnen van de beker uit zijn functie werd ontheven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen