Dortmund neemt Zagadou over van Paris Saint-Germain

5 juni 2017, 11:33

Borussia Dortmund heeft de achttienjarige Dan-Axel Zagadou voor volgend seizoen vastgelegd. De Franse verdediger komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. Dortmund maakt hem volwaardig lid van de selectie.

Dortmund noemt Zagadou een zeer gewilde speler, die in de belangstelling stond van verschillende Europese clubs. De jeugdinternational staat te boek als een van de grootste voetbaltalenten van Frankrijk. "Wij zijn volledig overtuigd van zijn kwaliteiten", zegt technisch directeur Michael Zorc op de website van Dortmund. "Wij kijken ernaar uit om hem te helpen bij zijn verdere ontwikkeling."

Zagadou denkt dat Dortmund de juiste stap voor hem is. "Ik heb bewust gekozen voor BVB. Deze grote club slaagt er altijd in om jonge spelers door te laten breken op het hoogste niveau."

Voor het grote publiek is Zagadou (nog) een onbekende naam. Bij Paris Saint-Germain kwam hij niet in actie voor de hoofdmacht. Dortmund versterkte zich voor volgend seizoen eerder al met Ömer Toprak (Bayer Leverkusen) en Mahmoud Dahoud (Borussia Mönchengladbach).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen