Janssen gunt Robben penalty: "Je weet dat het goed zit"

5 juni 2017, 11:39

Arjen Robben stak een stokje voor een interlanddoelpunt van Vincent Janssen. De Oranje-spits dacht zondag de strafschop tegen Ivoorkust te nemen, maar de aanvoerder eiste de penalty op. Janssen vond het geen enkel probleem om de zelfverdiende strafschop af te staan aan Robben.

Janssen had de bal al in zijn handen, en wilde voor de 2-0 tekenen. "Ik pakte de bal, en had overleg met Arjen", vertelt de speler van Tottenham Hotspur tegen Voetbal Inside. "Hij zei: ik ga deze nemen. Als iemand met zoveel vertrouwen naar mij toekomt, vind ik dat prima. Hij schoot de strafschop prima binnen. Met zijn kwaliteiten weet je ook dat het goed zit."

In zowel de oefenwedstrijd tegen Ivoorkust als Marokko had Janssen een basisplaats. In beide duels was hij ook nog trefzeker. Het heeft er dus alle schijn van dat hij vrijdag in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg wederom de voorkeur krijgt. "Dat moet nog blijken. Ik weet het nog niet. Ik heb Advocaat nog niet gesproken. Hij komt dinsdag en dan zullen we zien wat het plan is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen