Toekomst Rodriguez onzeker, Tuchel niet naar Leverkusen

4 juni 2017, 17:16

Het is nog onduidelijk of James Rodriguez ook komend seizoen bij Real Madrid onder contract staat. De aanvallende middenvelder komt weinig aan spelen toe en moest in de Champions League-finale tegen Juventus zelfs genoegen nemen met een plaats op de tribune.

Real-voorzitter Florentino Pérez zegt dat de toekomst van Rodriguez vooral afhangt van de keuzes van Zinedine Zidane. "James is een zeer goede speler, maar daar hebben we er meer van. Ik zou graag iedereen binnenboord houden, maar ga eerst met de trainer overleggen. Zidane beslist wie er blijft en wie er vertrekt", aldus de clubpresident in de Spaanse media.

Thomas Tuchel

Bayer Leverkusen is in ieder geval niet de nieuwe club van Thomas Tuchel. De trainer werd onlangs ontslagen bij Borussia Dortmund en moet dus op zoek naar een nieuwe werkgever. Tegenover de Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung zegt zijn zaakwaarnemer Olaf Meinking dat Tuchel Tayfun Korkut niet zal opvolgen bij Leverkusen. "Pas na zijn vakantie gaan we kijken hoe zaken zich ontwikkeling. Hij kan natuurlijk ook altijd naar het buitenland."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen