Dani Alves lacht: "Real Madrid zal wel bang zijn voor mij"

Dani Alves lacht: "Real Madrid zal wel bang zijn voor mij"

3 juni 2017 – In de kleedkamer van Juventus is Dani Alves de man die weet hoe het is om de Champions League te winnen. De Braziliaan deed dit, met FC Barcelona, al drie keer. Nu moet hij zijn ploeggenoten in Italië uitleggen hoe dat voelt. De rechtsback hoopt, ook voor zijn teamgenoten, dat Juventus zaterdagavond afrekent met Real Madrid.

"Ik weet hoe het voelt om de Champions League te winnen, maar mijn ploeggenoten weten dat niet. In mijn ogen moet een speler als Buffon de prijs winnen, omdat hij dat heeft verdiend. Ik hoop echt dat wij het toernooi kunnen winnen voordat hij een punt achter zijn loopbaan zet. We benaderen dit duel als een wedstrijd die we willen winnen. Met de tegenstander houd ik me niet bezig, het is ook niet Dani Alves tegen Real Madrid. Wij zijn niet bang", sprak hij volgens Football Italia op een persconferentie. 

Alves is de speler uit de selectie van Juventus die in zijn loopbaan het vaakst wist te winnen van Real Madrid. "Ze zullen wel bang zijn voor me", knipoogde de verdediger. "Real zal beseffen dat ze moeten uitkijken voor mij."

gerelateerd