Rankovic keert terug bij Vitesse als assistent Fraser

2 juni 2017, 18:32

Aleksandar Rankovic keert komend seizoen terug bij Vitesse. De Serviër was als speler al actief in Arnhem, maar wordt nu assistent van Henk Fraser. Hij komt over van ADO Den Haag, waar hij de afgelopen jaren als jeugdtrainer werkzaam was.

Vitesse meldt op de officiële website dat alleen de formaliteiten tussen beide clubs nog afgerond moeten worden. Daarna zal Rankovic zijn contract tekenen. De voormalig middenvelder is een goede bekende bij de club. Tussen 2002 en 2005 speelde hij 72 competitiewedstrijden voor de Arnhemmers. Bij Vitesse volgt Rankovic Andy Myers op, die weer terug naar Engeland vertrekt.

Technisch directeur Mo Allach is blij dat Vitesse met Rankovic iemand aanstelt die de club goed kent. "Naast kwaliteit is binding met een club enorm belangrijk. Niet voor niets hebben wij in de voorbije jaren meerdere oud-spelers toegevoegd aan de voetbalacademie. In de afgelopen seizoenen heeft hij als trainer al de nodige ervaring kunnen opdoen in de jeugd van ADO. Daarbij kent hij de werkwijze van hoofdtrainer Henk Fraser en andersom", laat hij weten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen