Falcao is gelukkig en tekent voor drie jaar bij in Monaco

1 juni 2017, 21:24   Bijgewerkt: 2 juni 2017, 11:38

Na moeilijke jaren in Engeland, bij Manchester United en Chelsea, heeft Radamel Falcao (31) zijn draai weer gevonden bij AS Monaco. De Colombiaan is gelukkig bij de Franse club en heeft zijn liefde voor Monaco bezegeld met een nieuw, driejarig contract. Dat is donderdag bekendgemaakt door de Monegasken.

De aanvoerder van de nummer één van Frankrijk ligt nu tot de zomer van 2020 vast. "Ik ben erg blij met dit nieuws", zegt vice-voorzitter Vadim Vasilyev op het digitale huis van Monaco. "Ik heb altijd gezegd dat Radamel bij de beste spitsen ter wereld hoort en dat heeft hij weer laten zien. Het geeft veel voldoening dat de leider van de ploeg bij ons blijft."

Ook de Colombiaan is verheugd. "Ik ben blij dat ik mijn avontuur bij Monaco door kan zetten", reageert Falcao, die sinds 2013 bij de club speelt maar nog wel verhuurd werd aan Engelse topclubs. "Na dit geweldige seizoen wil ik maar één ding en dat is het verhaal uitbreiden. Ik ben ervan overtuigd dat het weer een mooi jaar gaat worden en streef met deze ploeg naar het beste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen