Dessers: "Ook trots dat ik een nieuwe stap kan zetten"

1 juni 2017, 15:14

NAC Breda deed tevergeefs pogingen om Cyriel Dessers voor de club te behouden. De clubtopscorer maakte vandaag (donderdag) de overstap naar FC Utrecht. De Belgische spits trekt de deur bij NAC met pijn in het hart achter zich dicht.

"Dat wij Cyriel afgelopen zomer naar NAC konden halen, was voor ons een buitenkansje", zegt technisch directeur  Hans Smulders op de website van de Bredanaars. "Hij heeft dit seizoen bewezen dat hij erg veel kwaliteiten heeft en heeft zich het afgelopen jaar enorm ontwikkeld. Wij zijn de afgelopen periode ver gegaan om Cyriel voor NAC te behouden, maar hij heeft uiteindelijk gekozen voor een logische volgende stap. Hij gaat naar een club uit de subtop in de Eredivisie en gaat volgend seizoen in de Europa League spelen, dat is hem van harte gegund."

Dessers, die een groot aandeel had in de promotie, dankt de supporters van NAC. "Het was een seizoen vol ups en downs als ploeg, maar ik ben ontzettend gelukkig met wat we bereikt hebben. NAC is nu eindelijk terug waar het hoort. (...) Het doet me pijn om deze club en supporters achter te laten, maar ik ben ook trots dat ik een nieuwe stap kan zetten. Dat was zonder jullie niet mogelijk geweest. Gelukkig komen we elkaar sowieso volgend seizoen tegen in de Eredivisie."

Lees ook: Utrecht heeft goaltjesdief van NAC definitief binnen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen