City wil niet af van Agüero: "Een van de besten ter wereld"

30 mei 2017, 14:54

Sergio Agüero moest gedurende de tweede seizoenshelft een aantal keer op de bank beginnen ten koste van Jesus Gabriel. Toch wil Manchester City absoluut niet van de aanvaller af, dat bevestigt voorzitter Khaldoon Al Mubarak in een uitgebereid interview op de clubwebsite.

"Ik heb veel speculatie voorbij zien komen omtrent hem en het is belachelijk", vertelt de zakenman uit Abu Dhabi. "Hij is een van de beste spelers ter wereld en een absolute must binnen ons elftal." De Argentijn is binnen Manchester City een absolute held, nadat hij in 2012 in de slotseconden de treffer maakte, waardoor zij en niet aartsrivaal Manchester United uitgeroepen werd tot kampioen.

Hoewel Al Mubarak de derde plaats in de Premier League van het voorbije seizoen niet teleurstellend vindt, geeft hij wel aan dat de onlangs aangetrokken Bernardo Silva niet de enige versterking zal zijn. "Voornamelijk de backs - zowel links als rechts - hebben onze prioriteit. Het zijn posities die in de spelopvatting van trainer Josep Guardiola cruciaal zijn. Verder mag je verwachten dat we een keeper halen. We hopen daarover snel mee te laten horen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen