De Groot: "Hebben het eerder in Breda al laten liggen"

28 mei 2017, 21:27

Na het ontslag van Peter Hyballa bij NEC Nijmegen leefde de club aanvankelijk op onder interim-trainer Ron de Groot. In de play-offs ging het alsnog fout. Na een 1-0 nederlaag in Breda werd er zondag met 1-4 verloren in De Goffert waardoor degradatie een feit is.

Hoewel de 1-4 nederlaag in eigen huis hard aankwam, stelde De Groot dat NEC het al in Breda liet liggen. "Toen hebben we heel veel kansen gehad. Nu gaven we direct een goede mogelijkheid weg en daarna kreeg je het gedoe met de videoscheidsrechter over de strafschop. Daar kun je over discussiëren. Daarna kregen wij ook een penalty en in de rust is er dan nog de hoop dat je 2-1 en daarna 3-1 kunt maken", aldus de interim-trainer na afloop in gesprek met FOX Sports.

Na een doelpunt van NAC en de rode kaart voor Kévin Mayi verdween bij NEC langzaam die hoop. "Dan is het klaar. Dit komt keihard aan. Voor mij, voor de club, voor de fans en de spelersgroep", aldus De Groot, die niet direct denkt dat hij het eerder over had moeten nemen van Hyballa. "Dat is altijd achteraf gesproken. Ik weet niet hoe het dan was gelopen. Dit is een keuze van de club geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen