Vreven na promotie: "Kan niet beschrijven hoe trots ik ben"

28 mei 2017, 20:51

Stijn Vreven verscheen na afloop van de wedstrijd van NAC Breda tegen NEC Nijmegen met een nat pak voor de camera van FOX Sports. De trainer zag zijn ploeg met 1-4 winnen en daardoor werd promotie naar de Eredivisie afgedwongen. De bierdouche nam hij dus maar voor lief.

Na de promotie wacht voor NAC een feestje. "Die bierdouche neem ik er graag bij. Ik ga zelf zo ook nog wel wat drinken", aldus een blije Vreven na afloop van het duel. Vreven werd halverwege het seizoen aangesteld als trainer van NAC. "Het is fantastisch wat we samen gedaan hebben. Eén van de mooiste clubs van Nederland is terug in de Eredivisie. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik ben op iedereen. NAC is een club die heel goed bij mijn DNA past."

"Ik realiseer me dat we over deze twee wedstrijden ook het geluk aan onze kant hebben gehad", vervolgde de Belgische trainer. "Het is niet dat wij heel veel beter waren dan NEC. Maar over twee wedstrijden vind ik dat we verdiend gepromoveerd zijn. De jongens zijn vandaag echt mannen geworden. We gaan nu twee dagen feest vieren en daarna wacht al heel snel het nieuwe seizoen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen