Elsen: "Doet behoorlijk pijn als je zo dichtbij bent"

28 mei 2017, 18:08

MVV Maastricht verloor zondag met 1-0 van Roda JC. Door het gelijkspel in de heenwedstrijd betekent dat dat de ploeg volgend seizoen weer in de Jupiler League actief is. Trainer Ron Elsen baalde dat MVV in het zicht van de haven strandde.

Elsen vond de uitslag geen recht doen aan het spel wat zijn ploeg over twee wedstrijden liet zien. "Ik denk dat MVV grotendeels de betere ploeg is geweest. In het begin hadden we het lastig, maar daarna waren we minimaal gelijkwaardig. Maar met name in de tweede helft, na de rode kaart, wordt het natuurlijk lastig. Ik heb de beelden nog niet teruggezien, maar de videoscheidsrechter is niet voor niks aanwezig. Iedereen in het stadion had er blijkbaarvrede mee", zegt de trainer tegen FOX Sports.

Ook met tien man was MVV nog niet kansloos. "Maar dat waren vooral kleine kansjes. Dan was de eindpass bijvoorbeeld net niet goed. De ploeg is nu enorm teleurgesteld. Ik ga nu ook nog niet terugblikken op het seizoen. Als je zo dichtbij bent dan doet dat gewoon behoorlijk pijn", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen