Been naar Cyprus: "Dit is een club met veel mogelijkheden"

27 mei 2017, 09:34

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat Mario Been aan de slag gaat bij APOEL Nicosia. De oud-coach van Feyenoord werkt dit seizoen bij Fenerbahçe, maar gaat nu dus zijn geluk op Cyprus beproeven. Been, die voor één jaar heeft getekend, is enthousiast over zijn nieuwe club.

"De interesse was niet helemaal onverwacht, omdat ik in 2015 ook al met deze club in gesprek was", vertelt de coach aan de NOS. "Het is een mooie club, waar ik ook al ben geweest. Een club met veel mogelijkheden. Het is de regerend kampioen van Cyprus, dus ze spelen voorronde Champions League. Dat zijn mooie ingrediënten om weer aan de slag te gaan als hoofdtrainer."

Been weet dat de verwachtingen hoog zijn. "Dat is overal waar je aan de slag gaat", reageert hij nuchter. "Het budget is er ook naar om de nodige spelers te halen. Dus het is normaal dat er druk is", aldus de oefenmeester, die niet in zijn hoofd had om in het kielzog van Dick Advocaat mee te gaan naar Oranje. "Als ik weer wat zou gaan doen, dan zou dat als hoofdtrainer zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen