Piqué: "Hoop dat dit seizoen tot videoarbitrage leidt"

26 mei 2017, 18:58

Gerard Piqué is niet zo te spreken over de scheidsrechters die actief zijn in de Primera División. FC Barcelona zag de titel afgelopen weekend naar concurrent Real Madrid gaan en volgens de verdediger speelde de arbitrage dit seizoen een te grote rol.

Voor FC Barcelona is het seizoen nog niet voorbij. De finale van de Copa del Rey tegen Deportivo Alaves staat nog op het programma. Tijdens de persconferentie blikte Piqué ook nog even terug op het afgelopen seizoen. Hij vindt dat Real Madrid de titel namelijk deels aan de arbitrage heeft te danken omdat Barcelona vaak benadeeld werd. "Ik hoop dat dit seizoen als gevolg heeft dat er videoscheidsrechters komen. Dat neemt voor arbiters de druk weg bij het nemen van belangrijke beslissingen."

Met het misgelopen landskampioenschap en de voortijdige uitschakeling in de Champions League is het seizoen van FC Barcelona niet echt geslaagd. Alleen het winnen van de beker kan nog voor een beetje glans zorgen. Real Madrid daarentegen staat in de finale van de Champions League. "Ik focus me alleen op onze eigen finale. De beste ploeg wint de Champions League. Maar iedereen weet dat ik hoop dat het Juventus wordt", aldus Piqué desgevraagd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen