Man United gaat langer door met 'fantastische' Valencia

26 mei 2017, 14:38

Antonio Valencia maakt als rechtsback een stormachtige ontwikkeling door en daardoor heeft Manchester United besloten om de routinier te belonen met een nieuwe verbintenis. De Europa League-winnaar maakt bekend dat de verdediger uit Ecuador nu tot 2019 vastligt op Old Trafford.

Valencia tekende in 2009 bij Man United, dat hem destijds als buitenspeler oppikte bij Wigan Athletic. Inmiddels is hij een betrouwbare vleugelverdediger geworden bij de Engelse topclub. "Ik vind het geweldig dat ik een nieuw contract heb getekend", stelt hij op de clubwebsite. Tegen Ajax was Valencia de aanvoerder van de ploeg. "Het was een geweldige eer om de band te dragen tijdens de finale", zegt hij. "Ik ben de manager dankbaar voor het vertrouwen en ik weet zeker dat we volgend seizoen weer om de prijzen zullen strijden."

José Mourinho is blij dat de vaste waarde aan de club verbonden blijft. "Het is geen geheim dat ik een groot fan ben van Antonio. Voordat ik hier kwam, wist ik al dat hij een fantastische speler was. Daarnaast is hij ook een geweldige persoonlijkheid. Het doet me zeer goed dat hij heeft bijgetekend. Het is een eer om zo'n geweldige speler en persoonlijkheid in de groep te hebben", bewierookt Mourinho de verdediger uit Ecuador.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen