Janssen: "Dan denkt AZ dat het weer die wereldploeg is"

26 mei 2017, 09:32

FC Utrecht was bezig aan een uitstekende serie, maar de nummer vier van de reguliere competitie ging donderdagavond wel met 3-0 onderuit bij AZ. Aanvoerder Willem Janssen vindt dat Utrecht zelf de schuldige is van de ruime nederlaag.

Utrecht had weinig te vertellen bij AZ, dat nagenoeg de hele wedstrijd de bovenliggende partij was. "Ik denk dat we AZ in hun kracht hebben gebracht", is de mening van Janssen. "Zij zijn heel goed in de reactie, dat zag je al vanaf de eerste minuut. Wij kregen wel de eerste kans, maar als je niet scoort in een uitwedstrijd…  Wij hebben ook genoeg kansen gehad, maar we kregen er drie te gemakkelijk tegen. Wij hebben het als team niet goed opgelost. Het was gewoon overal net niet en dan krijg je met 3-0 op de kloten. We waren overal niet scherp", zegt hij tegen FOX Sports.

Janssen zag dat AZ op een gegeven moment galleryplay speelde. "Met het publiek erachter denken ze dat ze weer die wereldploeg zijn. Dan gaan ze hakjes doen en dan lukt ook alles, terwijl het bij ons allemaal net niet was. Het wordt zondag heel moeilijk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen