Elsen niet ontevreden: "Maken altijd een uitdoelpunt"

26 mei 2017, 09:13

Voor velen behoorde MVV Maastricht niet tot de grootste kanshebbers voor promotie naar de Eredivisie, maar toch zijn de Limburgers bijzonder dicht bij de stap naar het hoogste niveau. Donderdagavond speelde de ploeg met 0-0 gelijk tegen Roda JC, waardoor er nog niets beslist is in het tweeluik. Trainer Ron Elsen is positief.

Opvallend genoeg werd MVV in de beginfase van de wedstrijd met de rug tegen de muur gezet door Roda. "Iedereen riep dat MVV zo over Roda heen zou lopen, maar dat is natuurlijk de omgekeerde wereld. Wij stonden wat onder spanning en Roda kreeg al snel twee prima mogelijkheden om de score te openen, maar ook Roda heeft moeite om een goal te maken", reageert Elsen bij FOX Sports. "Wij zijn ook dreigend geweest en hebben drie of vier aardige kansen gekregen. Door deze 0-0 zijn we nog vol in de race. Ik denk dat wij altijd een uitdoelpunt maken", stelt hij hoopvol in aanloop naar de return van zondag.

Overigens werd het duel ontsierd door incidenten in de rust, waarbij fans zich misdroegen en de aftrap voor de tweede helft werd uitgesteld. "Ik heb daar maar één woord voor: schandalig. Dat verpest de hele entourage, maar wij zijn daarna weer begonnen te voetballen en dat zag er wel goed uit."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen