Breinburg kan nederlaag tegen NAC Breda 'niet bevatten'

26 mei 2017, 08:57

Dat NEC donderdagavond als verliezer van het veld stapte in de uitwedstrijd tegen NAC Breda, gaat er bij Gregor Breinburg nog steeds niet in. De aanvoerder van NEC vindt de 1-0 nederlaag onvoorstelbaar.

De middenvelder had gezien dat NEC meerdere kansen kreeg om een goal te maken. "Ik kan niet bevatten dat we verloren hebben. We speelden een goede wedstrijd, NAC heeft niks te zeggen. Maar door een persoonlijke fout verlies je die wedstrijd", spreekt hij tegen Omroep Gelderland. Door het verlies moet NEC vol aan de bak in de return. "Het hele seizoen is beladen. Het moet zo zijn dat we in de laatste wedstrijd nog alles moeten geven en zorgen dat NEC in de Eredivisie blijft."

NEC verloor bij NAC door een goal van Cyril Dessers, die profiteerde van een dramatische pass van Michael Heinloth. De Duitser werd na de verloren wedstrijd opgepept door zijn teamgenoten. "Tuurlijk helpen we hem. De finale duurt 180 minuten, uit en thuis. We hebben hem nog nodig. Hij weet zelf ook wel dat hij fout zat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen