De Groot baalt: "Zat te wachten op een doelpunt van ons"

25 mei 2017, 23:24

Ron de Groot baalde enorm van de nederlaag van NEC Nijmegen tegen NAC Breda in de play-offs om promotie/degrdatie (1-0). De interim-trainer vond zijn ploeg namelijk het grootste deel van de wedstrijd de bovenliggende partij. In eigen huis hoopt hij het zondag recht te kunnen zetten.

"Wij waren de bovenliggende partij en kregen een paar goede kansen. Maar dan valt hij vijf minuten voor tijd", was de eerste reactie van De Groot tegenover FOX Sports. Aan het doelpunt ging een verdedigende fout vooraf. "Als je zo uitverdedigt dan kan dat dodelijk zijn. Daarvoor zat ik eigenlijk te wachten op een doelpunt van ons. We kregen heel veel kansen. We speelden aardig voetbal en gaven ook niks weg. En dan gebeurt er zoiets."

De Groot blijft echter realistisch en stelt dat er nog niet heel veel aan de hand is. "Er verandert voor de return niets. Je moet de kansen die je krijgt erin schieten", aldus de interim-trainer, die blij was dat er een videoscheidsrechter aanwezig was in Breda. Wojciech Golla kreeg een rode kaart, maar die werd teruggedraaid door de video-arbitrage. "Ik denk dat dat een terecht besluit was. Vanaf de bank had ik al direct het idee dat er weinig aan de hand was. Die kaart verbaasde me. Wat dat betreft is het een voordeel dat de videoref er is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen