Matchwinnaar Dessers: "Dan weet ik dat ik hem erin schiet"

25 mei 2017, 21:33

Cyriel Dessers bezorgde NAC Breda donderdagavond een zeer belangrijke overwinning op NEC Nijmegen in de strijd om promotie/degradatie. De aanvaller zorgde in de slotfase nog voor de openingstreffer waardoor NAC een belangrijke eerste slag slaat.

"Het was een moeilijke wedstrijd", begint Dessers tegenover FOX Sports. "Ik heb weinig bruikbare ballen gehad. We moesten echt lopen en ervoor knokken. Maar als die ene bal komt dan weet ik dat ik hem erin schiet. Dit is echt een fantastisch gevoel. Deze club hoort gewoon in de Eredivisie thuis en we zullen er zondag alles aan doen om dat waar te maken."

NEC was de bovenliggende partij in Breda en dus kwam de late zege voor NAC een beetje als een verrassing. "In de tweede helft werd de druk wel hoger. NEC is zeker geen slechte ploeg en ik denk dat wij het prima hebben gedaan. We hebben geen grote kansen weggegeven en er wel eentje gemaakt. We hebben nu een ideale uitgangspositie. Als we er daar eentje maken zijn we heel dichtbij", besloot Dessers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen