Cillessen kijkt uit naar finale: "Voel geen extra druk"

25 mei 2017, 17:07

Jasper Cillessen speelt zaterdagavond zijn eerste finale in het shirt van FC Barcelona. Als tweede keeper mag hij het doel verdedigen in de Copa del Rey tegen Deportivo Alavés. De van Ajax overgekomen doelman voelt geen extra druk en is vooral blij om weer eens een wedstrijd te mogen spelen.

In de competitie speelde Cillessen pas één duel voor Barcelona, maar in de beker kan hij op een basisplaats rekenen. "Het wordt mijn eerste finale met Barelona, maar bij Ajax heb ik ook al veel finales gespeeld. Ik ga dit duel benanderen zoals alle andere. Ik heb lang niet gespeeld en ben blij dat ik er weer kan staan", vertelt hij aan El Mundo Deportivo

Het winnen van de Copa del Rey moet het seizoen van Barcelona nog een beetje glans geven. De club moest de landstitel aan Real Madrid laten en is ook al uitgeschakeld in de Champions League. "Maar als je bij Barcelona speelt, is het winnen van de beker niet genoeg. Dat was het bij Ajax ook niet", realiseert Cillessen zich. De doelman wil ook volgend seizoen vechten voor zijn kans bij de Catalanen. "Ik ben hier pas een jaar. Wanneer mijn situatie over drie of vier jaar nog niet is veranderd, dan wordt het tijd om na te denken over een vertrek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen