Ziyech heeft geen verklaring voor gebrek aan kansen

25 mei 2017, 09:34

Kansen creëren is normaal gesproken geen probleem voor Ajax, maar in de Europa League-finale tegen Manchester United werd de Amsterdamse club amper gevaarlijk. Een verklaring heeft spelmaker Hakim Ziyech daar niet voor.

"In de eerste tien minuten zaten we denk ik nog een beetje in de fase van of we wel of niet durfden te voetballen. Daarna kwamen we een beetje los, maar we creëerden niet veel kansen", aldus Ziyech na de 0-2 nederlaag in Stockholm bij RTL7. "Als ik wist waar dat aan lag, had ik er wel iets aan gedaan. Dat zouden we allemaal hebben gedaan. Tot aan 'de zestien' was het goed, maar daar hield het op."

Ziyech is het eens met de stelling dat het Ajax ook niet gegund leek. "Op een gegeven moment zaten veel dingen tegen. Dan blijf je maar gaan en forceren, maar dan merk je aan het einde dat het je niet echt gegund wordt", antwoordt de Marokkaan, die wel met een goed gevoel terugkijkt op het Europese avontuur. "Natuurlijk. Maar als je in de finale staat, dan baal je achteraf wel dat je het zo weggeeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen