Pogba: "Slecht seizoen? Hebben drie prijzen gepakt"

25 mei 2017, 08:28

Paul Pogba slaat terug naar de criticasters van Manchester United. De Engelse topclub eindigde slechts als zesde in de Premier League, maar pakte woensdag wel de derde prijs van het seizoen. In de Europa League-finale in Stockholm was het met 2-0 te sterk voor Ajax.

"We hebben het geflikt. Hier zijn we ontzettend trots op. Niemand kan nog iets zeggen. Ze zeiden dat we een slecht seizoen hebben gehad, maar we hebben wel drie prijzen gepakt", aldus Pogba na afloop voor de camera van het Britse BT Sport. Eerder dit seizoen won Manchester United al de Community Shield en de League Cup.

"Het begin van de wedstrijd was belangrijk en na de doelpunten hebben we de partij gecontroleerd. Iedereen in de ploeg heeft een geweldige prestatie geleverd", vervolgde Pogba. De Franse middenvelder stond ook stil bij de aanslag in Manchester van eerder deze week, waarbij 22 mensen om het leven kwamen en 64 mensen gewond raakten. "Deze dingen zijn verschrikkelijk. We waren gefocust op de winst en hebben gewonnen voor Manchester en het land."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen