ManUnited draagt zege op aan slachtoffers aanslag

25 mei 2017, 08:03

De spelers van Manchester United stonden woensdag na de gewonnen Europa League-finale tegen Ajax in Stockholm (0-2) stil bij de gebeurtenissen van eerder deze week in Manchester. Maandagavond kwamen bij een zelfmoordaanslag in de Manchester Arena 22 mensen om het leven en raakten er 64 mensen gewond.

"We hebben een prijs gepakt die de club nooit eerder heeft gewonnen, dus we zijn heel blij", aldus Juan Mata tegen BT Sport. "Dit betekent veel voor mij, aangezien het mijn eerste Europese prijs met Manchester United is. Na wat er eerder deze week is gebeurd, is het fijn om een trofee mee te nemen voor Manchester. Het was een ontzettend moeilijke week voor de stad en we zijn blij dat we hebben gewonnen voor alle mensen die hebben geleden."

"Ik wil deze prijs opdragen aan de slachtoffers", vult Ander Herrera (foto) aan. "Het is maar voetbal, wat er twee dagen eerder is gebeurd, is verschrikkelijk. We willen vrede in de wereld, een normale wereld met respect. Wij zijn maar voetballers, maar we hebben wel een publiek en we willen gewoon dat iedereen samenwerkt voor een normale wereld. Dit is gebeurd in Manchester, maar overal willen we een verenigde wereld en strijd voor vrede zien. Alsjeblieft geen aanslagen en doden meer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen