Ook adviseur Vergoossen weg: "Loyaal aan Anastasiou"

Ook adviseur Vergoossen weg: "Loyaal aan Anastasiou"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 mei 2017 – Sef Vergoossen vertrekt als adviseur bij Roda JC. De oud-trainer van de Limburgse club verklaart zich solidair met Yannis Anastasiou, die eerder op de dag op non-actief werd gesteld. Huub Stevens gaat de technische staf van Roda JC ondersteunen in het tweeluik met MVV in de finale van de play-offs promotie/degradatie.

"Ik heb vanaf het eerste moment gezegd dat ik loyaal aan Yannis ben", aldus Vergoossen tegen De Limburger. "Dat betekent niet dat ik nu problemen met Roda heb. De club meent haar verantwoordelijkheid te moeten nemen, dat is hun keuze. En nu Huub aan de staf is toegevoegd, zou het belachelijk zijn als ik ook nog erbij betrokken zou blijven. Dan doen we dubbel werk."

Op verzoek van Stevens zat Vergoossen dinsdag nog wel bij het technisch overleg in het Parkstad Limburg Stadion, maar daarna legde hij zijn functie neer.

Reacties

gerelateerd