Van Ginkel en Janmaat missen Oranje-stage door blessure

22 mei 2017, 18:19

Marco van Ginkel (foto) en Daryl Janmaat moeten passen voor de tweedaagse trainersstage van Oranje. De spelers van respectievelijk PSV en Watford FC zijn geblesseerd, meldt de KNVB maandag. PSV laat weten dat Van Ginkel als gevolg van lichte overbelasting last van de knie heeft. Voluit trainen is voor hem de komende twee weken niet mogelijk. In overleg met de medici is besloten om rust te nemen.

Van Ginkel en Janmaat behoorden tot een selectie van vijftien spelers die dinsdag en woensdag een trainingsstage zouden afwerken bij Oranje. Sergio Padt meldt zich dinsdag wel in Noordwijk, aangezien hij afgelopen weekend met FC Groningen werd uitgeschakeld in de play-offs om een Europees ticket. Vincent Janssen voegt zich vanwege clubverplichtingen pas tijdens het trainingskamp in Portugal, later deze maand, bij het Nederlands elftal.

De dertien spelers die deelnemen aan de tweedaagse trainingsstage van Oranje op 23 en 24 mei:

Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting CP), Jürgen Locadia (PSV), Bruno Martins Indi (Stoke City), Sergio Padt (FC Groningen), Quincy Promes (Spartak Moskou), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Marten de Roon (Middlesbrough), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord) en Jeroen Zoet (PSV).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen