Faber heeft nog hoop: "Willen alles eruit gooien"

Faber heeft nog hoop: "Willen alles eruit gooien"

19 mei 2017 – FC Groningen verloor woensdag in het eigen Noordlease Stadion de eerste ontmoeting met AZ in de halve finale van de play-offs om een Europees ticket met 1-4. Toch heeft Ernest Faber, de trainer van de voormalig bekerhouder, nog hoop voor de return van zaterdag in Alkmaar.

"We willen zaterdag goed voor de dag komen in Alkmaar. Er gaan meer dan vierhonderd supporters mee die kant op, die ondersteuning is geweldig en we willen een goede wedstrijd afleveren", aldus Faber op de clubwebsite. "Morgen willen we alles eruit gooien. Alle energie in elkaar steken en er is nog steeds hoop. Al zullen we waarschijnlijk ook de geluksfactor wat 'mee' moeten hebben."

Het moet wel beter worden bij Groningen, weet Faber. "We moeten vooral heel erg naar onszelf kijken. Ons houden aan de afspraken die we hebben gemaakt in balbezit en bij balverlies. Het zal moeilijk en zwaar worden om de achterstand goed te maken, maar we gaan de wedstrijd in om hem te winnen. Met die intentie gaan we wel kijken hoe het gaat verlopen." Kasper Larsen, Yoëll van Nieff, Samir Memisevic, Desevio Payne, Simon Tibbling en Mimoun Mahi ontbreken in Alkmaar bij Groningen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 november 2017

  2. maandag 20 november 2017