Manchester City
0 – 0
Feyenoord

Hadouir door bij Excelsior: "Ga concurrentie graag aan"

Hadouir door bij Excelsior: "Ga concurrentie graag aan"

19 mei 2017 – Anouar Hadouir blijft bij Excelsior. De 34-jarige middenvelder heeft vrijdag zijn contract bij de Kralingse club met één seizoen verlengd, tot de zomer van 2018. Hadouir gaat zijn rol bij Excelsior combineren met het versneld volgen van de trainerscursus.

"Ik hoefde er niet lang over na te denken", zegt Hadouir op de clubwebsite over zijn nieuwe verbintenis. "Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer en daar sprak veel vertrouwen uit. Ik heb het bovendien goed naar mijn zin bij Excelsior. Ik ben een sportman en ga graag de concurrentie aan met de jonge jongens in de groep, maar daarnaast vind ik het ook leuk om de rol op me te nemen om jonge spelers te helpen." Hadouir was dit seizoen niet verzekerd van een basisplek bij Excelsior.

Hoewel hij de trainerscursus gaat volgen, weet Hadouir nog niet of hij daadwerkelijk coach wil worden. "Maar voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het wel goed", vervolgt hij. "Als ik de ervaring en het papiertje heb, kan ik daarna kijken wat ik daarmee wil. De bedoeling is dat ik stage ga lopen bij de jeugdafdeling van Excelsior, maar we moeten even kijken hoe we dat precies gaan invullen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 november 2017

  2. maandag 20 november 2017