'Turkse revelatie aast nadrukkelijk op komst van Elia'

'Turkse revelatie aast nadrukkelijk op komst van Elia'

19 mei 2017 – Als we meerdere Turkse media moeten geloven, dan is Eljero Elia onderweg naar de Süper Lig in Turkije. Istanbul Basaksehir, de verrassende nummer twee van de ranglijst, zou nadrukkelijk bezig zijn met de komst van de linksbuiten. Fenerbahçe was ook in de markt, maar is naar verluidt afgehaakt.

Elia droeg dit seizoen met tien goals en negen assists in 32 optredens een aardig steentje bij aan het landskampioenschap van Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft er echter geen behoefte aan om de Champions League in te gaan met de Rotterdamse club. Hij maakte er na het pakken van de titel geen geheim van dat hij wil vertrekken, ondanks een nog een jaar doorlopend contract.

"Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn doelstelling is wel om verder kijken", sprak Elia rond het titelfeest tegen FCUpdate.nl. "Feyenoord wil daar aan meewerken, dat heeft Martin (van Geel, red.) tegen mij gezegd. De doelstelling was om hier kampioen worden en daarna verder te kijken. Dat kan ik nu dus gaan doen. De insteek is om naar het buitenland te gaan. Ik zit wel in een luxepositie: ik kan bij Feyenoord blijven – ik sta nog een jaar onder contract – maar ook naar een andere club gaan."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 21 november 2017

  2. maandag 20 november 2017