'Speciale' Kane maakt er weer vier: "Konden er meer zijn"

'Speciale' Kane maakt er weer vier: "Konden er meer zijn"

19 mei 2017 – Harry Kane is dit seizoen weer de grote man bij Tottenham Hotspur. Donderdagavond toonde hij wederom zijn waarde voor de Noord-Londense club, door maar liefst vier keer te scoren in de met 1-6 gewonnen uitwedstrijd tegen Leicester City. Manager Mauricio Pochettino is diep onder de indruk van zijn topschutter.

Pochettino noemt de pas 23-jarige Kane 'een van de beste spitsen ter wereld'. "Hij is een speciale speler", zegt de Argentijnse trainer tegen de BBC. Hij zag dat zijn pupil zijn 26ste goal maakte in de Premier League en daarmee Romelu Lukaku en Alexis Sanchez passeerde op de topscorerslijst. "Hij houdt van Tottenham. En de spelers die wij willen houden, zullen hier volgend seizoen nog spelen", zegt Pochettino als hem gevraagd wordt naar de toekomst van Kane. "Hij betekent heel veel voor deze ploeg. Ik zeg altijd dat hij een van de besten in zijn soort is en dat laten zijn prestaties wel weer zien."

Kane scoort gemiddeld één keer per 94 minuten. "Het hadden er wel meer kunnen zijn", aldus Kane, die dit seizoen ook een tijdje geplaagd werd door een blessure. "Ik denk wel dat dit mijn beste seizoen is. Ik heb elf weken gemist, maar ben hard blijven werken om weer goed terug te komen", besluit Kane, die vorig seizoen 25 doelpunten maakte.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 19 november 2017

  2. zaterdag 18 november 2017