Vreven: "Kwamen goed weg bij 2-2, want dat was hands"

Vreven: "Kwamen goed weg bij 2-2, want dat was hands"

18 mei 2017 – Tevredenheid bij NAC Breda na het 2-2 gelijkspel bij FC Volendam in de eerste ontmoeting van de tweede ronde van de play-offs om promotie/degradatie. De Brabantse club kwam in de 85ste minuut met 2-1 achter, maar Cyriel Dessers maakte kort daarna gelijk, al gebruikte hij in de aanname wel zijn arm.

"We zijn als NAC blij met het resultaat", zegt trainer Stijn Vreven op de clubwebsite. "We geven de wedstrijd bijna uit handen, wat te veel van het goede was geweest. Met momenten hebben we goed gevoetbald met goed positiespel. In de tweede helft was het gelijk opgaand, al hadden wij wel iets meer kansen. Bij de 2-2 komen we goed weg, want dat was een handsbal", is de Belgische oefenmeester eerlijk.

"Ik ben erg trots op mijn ploeg dat we na de 2-1 de ruggen rechten", vervolgt Vreven. "Het waren vandaag twee ploegen die wilden voetballen en wilden scoren. Nu moeten wij het zondag op eigen veld afmaken, voor ons eigen publiek. Dat geeft ons een enorme boost. We moeten zondag op leven en dood spelen om de finale te halen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 22 november 2017

  2. dinsdag 21 november 2017