Schöne verwacht fit te zijn voor Europa League-finale

Schöne verwacht fit te zijn voor Europa League-finale

18 mei 2017 – Onder grote belangstelling van de internationale media trainde Ajax donderdag in aanloop naar de Europa League-finale van komende woensdag in de Friends Arena in Stockholm tegen Manchester United. Ook Lasse Schöne was van de partij, nadat hij afgelopen weekend tegen Willem II nog aan de kant stond vanwege een voetblessure.

"Vandaag heb ik weer getraind, dus het gaat de goede kant op. Met de wreef kan ik alleen nog niet trappen. Het heeft nog een week om te herstellen, dus dat gaat goed komen. Het zou lekker zijn als ik mijn wreef goed kan gebruiken in de finale", aldus Schöne op de officiële website van Ajax.

Schöne heeft vertrouwen in de kansen van Ajax, zo blijkt als hem gevraagd wordt naar tegenstander Manchester United. "Het is een goed team met een andere speelstijl dan die van ons. Ze hebben veel individuele kwaliteiten en staan niet voor niets in de finale. Toch denk dat ik dat we ze goed kunnen hebben. We moeten het op onze eigen manier doen", vervolgt de Deense middenvelder. "We kunnen in elk geval trots zijn. Wat zou het toch fantastisch zijn als we aan het eind van de rit met de beker staan. Hoe dat gebeurt en hoeveel het wordt, maakt me helemaal niet uit. Als wij maar die prijs winnen, dan vind ik alles best."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 19 november 2017

  2. zaterdag 18 november 2017