Anastasiou: "Niet de leukste wedstrijd voor de fans"

18 mei 2017, 21:24

Roda JC-trainer Yannis Anastasiou weet dat het niet goed was wat zijn elftal donderdag liet zien in de eerste ontmoeting met Helmond Sport in de tweede ronde van de play-offs promotie/degradatie. Niettemin is de Griekse oefenmeester blij met de 0-1 overwinning.

"Dit was niet de leukste wedstrijd voor de toeschouwers", lachte Anastasiou na afloop voor de camera van FOX Sports. "Helmond Sport speelde enthousiast, hanteerde de lange bal en vocht voorin voor elke bal. Dat was heel moeilijk. Als wij in balbezit waren, dan hadden we veel moeite met het maken van keuzes. Er was weinig beweging, onze passes waren niet goed en het tempo was te laag. Met onze kwaliteiten hadden we Helmond Sport meer in de problemen kunnen brengen, maar dat hebben we niet gedaan."

"Wat telt in deze fase, zeker na de teleurstelling van afgelopen zondag, is de zege", vervolgde Anastasiou. Roda JC werd veroordeeld tot de nacompetitie, nadat het in de laatste speelronde van de Eredivisie ten onder ging bij Vitesse. "We hebben geen tegengoal gekregen, dat is positief. Het is echter nog niet afgelopen, er is nog een wedstrijd te gaan. Dat wordt niet makkelijk, gezien de speelstijl van Helmond Sport, dat is alles of niets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen