De Vrij tast naast eerste hoofdprijs: "Grote teleurstelling"

18 mei 2017, 10:10

Stefan de Vrij had woensdagavond een gouden kans op de eerste hoofdprijs in zijn carrière, maar het mocht niet zo zijn voor de Nederlandse verdediger. Met Lazio Roma slaagde hij er niet in om de finale van de Coppa Italia te winnen. In de finale was Juventus met 2-0 te sterk, door goals van Dani Alves en Leonardo Bonucci.

"Ik baal heel erg van deze nederlaag. Dit is een flinke domper voor het team en alle fans. We wilden deze finale ontzettend graag winnen, maar we wisten ook hoe sterk dit Juventus is", zegt De Vrij via de officiële kanalen van Lazio. "We hebben alles geprobeerd, maar Juventus was superieur aan ons."

"Het is een grote teleurstelling", vervolgt De Vrij. "Ook voor onze fans. Ze hebben ons tot het einde gesteund. We hadden ze graag beloond met de beker. Helaas hoort dit bij voetbal: één team wint, de andere ploeg verliest. We hebben allemaal kunnen zien dat Juventus heel veel kwaliteit heeft, ze hebben grote spelers. Wij hadden wel kansen, maar misten net dat beetje geluk. Juventus heeft het wel verdiend. Ze waren simpelweg beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen