Schaken doet na na twee seizoenen het ADO-boek dicht

17 mei 2017, 08:08

Ruben Schaken keert ADO Den Haag de rug toe. De 35-jarige vleugelaanvaller heeft aangekondigd dat hij volgend seizoen niet meer in het Kyocera Stadion zal spelen. Zijn laatste kunstje was de periode bij ADO niet: Schaken gaat nog voor een nieuwe uitdaging.

"Ik stop bij ADO. Dat boek is na twee hectische, maar mooie jaren, nu gesloten", laat Schaken optekenen in De Telegraaf. De vleugelaanvaller heeft een aflopend contract in Den Haag en wil voor een nieuw avontuur gaan. Om fit te blijven, is hij gaan samenwerken met een personal trainer. "Ik wil nog één jaar voetballen, want ik voel me goed. Ik ben nog fit, snel. Het liefst ga ik nog een jaar door in de Eredivisie, maar mits het hele plaatje klopt, is het buitenland wellicht ook een optie."

Schaken, die eerder voor het Azerbeidzjaanse Inter Baku speelde ("dat soort taferelen wil ik niet meer"), vertrekt door de voordeur bij ADO. "Dat we toch samen in de Eredivisie bleven, is heel mooi. ADO is ook een heel mooie club, waar helaas in de organisatie toch iets drastisch zal moeten veranderen. Dat is bij iedereen bekend. Ik wil de supporters van ADO bedanken en de club, omdat deze twee jaar geleden vertrouwen in me had na een wat moeilijkere periode. Ik wens ADO het allerbeste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen