Van Geel hoopt Kuyt en Berghuis te kunnen behouden

15 mei 2017, 19:40

Voor Feyenoord lijkt het nu de grootste zaak om na het kampioenschap de spelersgroep bijeen te houden. Nu er meer duidelijkheid is over volgend seizoen is technisch directeur Martin van Geel daar vast mee begonnen. Hij laat weten Dirk Kuyt hoe dan ook te willen behouden en ook wordt binnenkort met Watford gesproken over Steven Berghuis.

Deze week bespreekt Van Geel de zaken met de technische staf van Feyenoord. "Kuyt moet hoe dan ook behouden blijven voor Feyenoord. Ik heb veel contact met hem en ik heb altijd aangegeven: blijf zo lang mogelijk voetballen, dat is het mooiste dat er is. Maar als je gaat stoppen, dan staan hier de deuren altijd voor je open. Die man is van onschatbare waarde", aldus de technisch directeur tegenover de NOS.

Berghuis liet al aan FCUpdate.nl weten graag bij Feyenoord te willen blijven, en ook de club wil de aanvaller graag behouden. Binnenkort staat een gesprek met Watford op de planning. "Steven heeft het erg naar zijn zin en wil heel graag blijven. En wij vinden hem een fantastische speler, die bij ons dit seizoen alleen maar beter is geworden, We gaan kijken of we dat voor elkaar kunnen krijgen", zegt Van Geel, die nog niet weet of spelers als Nicolai Jørgensen, Jens Toornstra en Rick Karsdorp bij een goed bod verkocht zullen worden. "Gelukkig hebben veel van hen nog een lang lopend contract."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen