Roda JC straft geschorste Paulissen en stuurt duo weg

15 mei 2017, 14:46

Roda JC is met veel nieuws naar buiten gekomen op deze maandag, de dag na het 3-0 verlies tegen Vitesse. De Limburgse club, die door de nederlaag in Arnhem veroordeeld is tot de play-offs om promotie/degradatie, heeft vooral negatief nieuws naar buiten gebracht.

Roda JC heeft het schikkingsvoorstel van vier duels schorsing (waarvan één voorwaardelijk) voor Paulissen, die over de schreef ging en rood pakte tegen Vitesse, geaccepteerd. De middenvelder mist niet alleen de komende twee play-offduels en de eventuele heenwedstrijd in de finaleronde van de nacompetitie, maar is door een sanctie van Roda JC teruggezet naar het tweede elftal.

Daar houdt Roda JC het niet bij. De Limburgers melden via de officiële kanalen dat Simeon Raykov en Thanasis Papazoglou per direct weggestuurd zijn. De reden hiervan wordt niet bekendgemaakt. Simon Church zal dit seizoen ook niet meer spelen. "Hij heeft aangegeven fysiek en mentaal nog niet klaar te zijn voor de play-offs en komt dit seizoen dus ook niet meer in actie voor Roda JC", zo klinkt het op de Roda JC-website.

Jens van Son is vanuit de beloftenploeg wel weer aangesloten bij de hoofdmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen