Adriaanse: "Seizoen Ajax is ook zonder prijs geslaagd"

14 mei 2017, 11:48

Ajax doet dit seizoen nog mee om twee prijzen. De Amsterdammers zijn nog altijd in de race om het kampioenschap, maar kunnen op 24 mei ook nog beslag leggen op de Europa League. Volgens Co Adriaanse hoeft de club echter geen prijzen te pakken om het seizoen geslaagd te noemen.

Volgens Adriaanse is het bereiken van een Europese finale al winst genoeg voor een Nederlandse club. "De Europa League-finale halen vind ik eigenlijk al een prijs. Het is vijftien jaar geleden dat een Nederlandse club dat presteerde en het is 21 jaar geleden voor Ajax. Het is een grote prestatie. Uniek, in deze tijd", vertelt hij in een interview met de NOS.

Vorig seizoen was er nog veel kritiek op het spel van Ajax, maar dat is dit jaar wel anders. "Ajax speelt zeer aantrekkelijk voetbal. In de ArenA worden de mensen weer vermaakt, maar ook de neutrale fans beleven plezier aan het spel", complimenteert Adriaanse Peter Bosz. "Bosz moest in het begin van het seizoen nog sleutelen aan zijn elftal. Dat is ontzettend lastig. Ik vergelijk het altijd met een winkel die verbouwd moet worden en tijdens de verbouwing open moet blijven. Je verliest klanten en je maakt pas winst als de verbouwing achter de rug is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen