Advocaat wil bekerwinst: "Anders is het seizoen mislukt"

14 mei 2017, 09:53

Fenerbahçe ging zaterdagavond in eigen huis onderuit tegen Antalyaspor. De club staat daardoor op de derde plaats met 57 punten waardoor nummer twee Besiktas, met 65 punten, niet meer in te halen lijkt. Wel kan de ploeg van Dick Advocaat nog beslag leggen op de beker.

De derde plaats in Turkije geeft recht op deelname aan de Europa League. Fenerbahçe wil hoe dan ook Galatasaray voorblijven. Het verschil tussen beide clubs bedraagt vijf punten, maar Galatasaray heeft nog een duel minder gespeeld. Daarna zijn er nog vier speelronden te gaan. "We hebben nog veel werk te doen voor het einde van het seizoen. We willen als derde eindigen en daarnaast de beker winnen. Lukt dat niet dan kunnen we spreken van een mislukt seizoen", aldus Advocaat na afloop van de wedstrijd tegen Antalyaspor tegenover diverse Turkse media.

De trainer kreeg ook heel wat vragen over zijn nieuwe functie als bondscoach van Nederland. "Daar wil ik het nu nog niet over hebben. Of ik vertrek omdat ik het niet naar mijn zin heb ik Turkije? Ik ga voor de derde keer aan de slag bij het Nederlands elftal. Het heeft niets te maken met Fenerbahçe. Dat zijn leugens die verteld worden", reageerde Advocaat op de eerder ronddoende geruchten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen